Bewoners zien hun nieuwe woning in Oirschot voor het eerst van binnen

03-11-2016

Tijdens de kijkmiddag op 2 november zagen veel enthousiaste bewoners hun nieuwe woning in Moorland voor het eerst van binnen. Op de kijkmiddag stond de deur van de woningen en appartementen in Moorland Oirschot open voor alle nieuwe bewoners. Ze konden kijken, meten en de woning alvast in hun hoofd inrichten. Ondanks het slechte weer, was het erg druk!

Kijkmiddag voor nieuwe huurders in Moorland in Oirschot

Het kwam met bakken uit de lucht, maar dat hield de enthousiaste nieuwe bewoners niet tegen. De bewoners van zowel de huurwoningen, huurappartementen als de koopwoningen waren welkom. Niet iedereen kon zijn eigen woning al bekijken, voor hen werd een vergelijkbare woningen opengesteld. Zelfs voor de nieuwe huurders van de appartementen werd al één appartement opengesteld, terwijl deze pas in het voorjaar klaar zijn.

Nieuwbouwproject Moorland in Oirschot

In Oirschot bouwen wij huurappartementen en huurwoningen voor jonge gezinnen, stellen en alleenstaanden in nieuwbouwproject Moorland. Met de bouw van deze woningen eindigt onze bijdrage aan deze nieuwbouwwijk in Oirschot. Aannemer Van Wanrooij bouwt op deze locatie ook een aantal koopwoningen.

Vind je koopwoning!

Zoek in het online Wooninc. woningaanbod van nieuwbouw en Goedkopen van Wooninc.

Goedkopen van Wooninc.
nieuwbouw
Woningaanbod nieuws
Wooninc. presteert maatschappelijk goed Huurdersbijeenkomst duurzaamheid Volop te beleven in D'n Toversnest Huurverhoging 2019 Nieuwe huurders nemen intrek in De Hille fase 2
terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.