Bouw Parkwachters gaat van start

18-06-2015

In september start aannemer Ban Bouw uit Nuenen met  de bouw van het 1e deel van nieuwbouw Parkwachters in Best. Wooninc. heeft zekerheid over de verkoop van 24 woningen. In de eerste fase worden 30 koopwoningen en 36 huurappartementen gebouwd.

Parkwachters is het laatste nieuwbouwproject in de wijk Salderes. Het merendeel van de woningen is gelegen aan het park. Dit gedeelte is vrij van doorgaand verkeer en wordt voorzien van speelvoorzieningen voor kinderen.In totaal worden hier 61 koopwoningen en 36 huurappartementen gerealiseerd. Belangstellenden voor de koopwoningen kunnen voor meer informatie contact opnemen met één van de verkopende makelaars: Ed Willems Makelaardij (0499 37 40 40) en Van den Berk & Kerkhof Makelaars en taxateurs (0499 37 55 65). Of vraag hier de brochure aan.

Deel woningen speciaal voor starters

Een deel van koopwoningen was vooral interessant voor starters vanwege de verkoopprijs van € 169.000 en de mogelijkheid tot het verkrijgen van een starterslening. Die optie is vanaf 1 januari 2015 niet meer mogelijk. Alle starterswoningen zijn inmiddels verkocht, de koopprijs van de nog beschikbare woningen start vanaf € 194.000.

Ook huurappartementen in Parkwachters

Gelijktijdig met de start bouw van de eerste 30 koopwoningen starten we ook met de bouw van de 36 huurappartementen. De verhuur verloopt via Wooninc. Belangstellenden kunnen zich aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Ze worden dan circa 5 maanden voor oplevering (naar verwachting najaar 2016) geïnformeerd. Alle huurappartementen worden sociale huurwoningen met een maximale huurprijs van € 710.

Vind je koopwoning!

Zoek in het online Wooninc. woningaanbod van nieuwbouw en Goedkopen van Wooninc.

Goedkopen van Wooninc.
nieuwbouw
Woningaanbod nieuws
Volop te beleven in D'n Toversnest Huurverhoging 2019 Nieuwe huurders nemen intrek in De Hille fase 2 Plasticvrije woongebouwen Wooninc. eigenaar van alle woningen Antonius
terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.