Collectief bouwen in Ekenrooi

07-12-2015

In Beekdael komt een bouwproject onder collectief particulier opdrachtgeverschap (CPO) met 19 kavels. Begin 2015 hebben ruim 40 belangstellenden zich aangemeld voor dit project. Deze groep heeft samen met Laride, Keeris architecten en de gemeente een stedenbouwkundig plan met bijbehorend beeldkwaliteitsplan uitgewerkt. Dit plan is op 6 oktober 2015 door de raad van de gemeente Waalre positief beoordeeld.

Nieuwe bewoners bekend!

Op 16 oktober 2015 heeft de definitieve verkaveling plaatsgevonden waar 12 van de 19 kavels zijn verkocht. Inmiddels is ook de vereniging CPO Beekdael opgericht. Tijdens de 1e algemene ledenvergadering op 19 oktober 2015 is het bestuur van de vereniging CPO Beekdael gekozen en zijn diverse werkgroepen reeds gestart met voorbereidingen voor het ontwerp en de bouw.

Laatste kans op een kavel!

Momenteel zijn er nog 7 kavels te koop. Heeft u interesse? Kom dan op dinsdag 15 december 2015 om 19:30u naar de informatieavond, locatie Lokaal Brabantia, Chromerij 2 te Aalst-Waalre. Tijdens deze avond krijgt u uitleg over het plan Beekdael, over bouwen in Collectief Particulier Opdrachtgeverschap én hoe u in aanmerking komt voor één van de kavels. Als er meerdere geïnteresseerden zijn wordt er geloot. Jonge senioren (55+) hebben voorrang, maar iedereen die interesse heeft, kan zich inschrijven voor een kavel.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Frans van Dongen van Laride via emailadres frans.dongen@laride.nl.

Vind je koopwoning!

Zoek in het online Wooninc. woningaanbod van nieuwbouw en Goedkopen van Wooninc.

Goedkopen van Wooninc.
nieuwbouw
Woningaanbod nieuws
Wooninc. presteert maatschappelijk goed Huurdersbijeenkomst duurzaamheid Volop te beleven in D'n Toversnest Huurverhoging 2019 Nieuwe huurders nemen intrek in De Hille fase 2
terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.