Definitief ontwerp PicusKade gereed

28-10-2014

Kom naar de inloopmarkt op woensdag 5 november

Het definitieve ontwerp van het nieuwbouwplan PicusKade is gereed. Begin volgend jaar start de bouw rondom het huidige DAF-museum. Woensdag 5 november worden de plannen in het DAF-museum gepresenteerd. Belangstellenden kunnen tussen 17.00 en 20.00 uur binnenlopen. Alle omwonenden hebben hiervoor een persoonlijke uitnodiging ontvangen. Medewerkers van Wooninc., de gemeente, Van Santvoort Makelaars, het DAF-museum en architectenbureau DiederenDirrix geven u dan informatie.

PicusKade is ontwikkeld voor de locatie tussen het DAF-museum en het NRE-terrein. Het nieuwbouwplan omvat 32 koopwoningen (koopprijs vanaf € 189.000), 85 huurstudio’s (sociale huur met huurprijs tot € 699), 18 2-kamerappartementen (eveneens sociale huur), 77 huurappartementen in de vrije sector en 36 vrije sector huurappartementen in een separaat gebouw. De appartementen in de vrije sector worden naar verwachting eigendom van pensioenfonds Bouwinvest. Onderdeel van nieuwbouw PicusKade is ook de uitbreiding van het huidige DAF-museum.

Start voorinschrijving stadswoningen PicusKade
De verkoop van deze 32 stadswoningen start 1 maart 2015. Wanneer u zich op 5 november voorinschrijft, ontvangt u als één van de eersten de verkoopinformatie en een uitnodiging van Van Santvoort Makelaars voor een adviesgesprek. Deze woningen, op een prachtige locatie dichtbij het centrum, hebben een verkoopprijs vanaf  € 189.000. Alle woningen hebben een eigen dakterras, balkon, loggia of buitenruimte op de begane grond. Woningtype A en B hebben bovendien een gezamenlijke binnentuin. Toekomstige bewoners kunnen zelf meebeslissen over de inrichting van deze buitenruimte.

Stadswoningen PicusKade ook al actief op Facebook
Wilt u actief meepraten over de inrichting van uw nieuwe woning en de gezamenlijke binnentuin? Like ons dan op Facebook: www.facebook.com/picuskade. En maak  alvast kennis met uw toekomstige buren.

Lees hier alle achtergrondinformatie over het nieuwbouwplan PicusKade. Vul bij belangstelling voor één van de koop- of huurwoningen en appartementen in dit project het interesseformulier in. U wordt dan op de hoogte gehouden.

Lees ook het artikel uit het Eindhovens Dagblad 1 november: 'Buurt aan zet bij bouwplan PicusKade'.

Vind je koopwoning!

Zoek in het online Wooninc. woningaanbod van nieuwbouw en Goedkopen van Wooninc.

Goedkopen van Wooninc.
nieuwbouw
Woningaanbod nieuws
Huurverhoging 2019 Nieuwe huurders nemen intrek in De Hille fase 2 Plasticvrije woongebouwen Wooninc. eigenaar van alle woningen Antonius Nieuw lid gezocht voor urgentiecommissie
terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.