Eerste woningen Parkwachters klaar

28-07-2016

Begin augustus krijgen de eerste bewoners van Parkwachters in Best de sleutel van hun nieuwe huis. De eerste 12 woningen worden dan opgeleverd. In totaal komen er ruim 90 woningen in de nieuwe wijk aan het park. Een prachtige wijk in het groen, met het centrum en station om de hoek. Wij wensen de nieuwe bewoners veel geluk en woonplezier in hun nieuwe thuis.

Wonen op een toplocatie in Best

Parkwachters is een centraal gelegen woonwijk aan de rand van Best. De woningen liggen midden in het groen, aan het park, maar ook dichtbij alle belangrijke voorzieningen. Op 15 minuten loopafstand van het centrum, 10 minuten loopafstand van het station en 5 minuten loopafstand van de natuur. Ook de snelweg is om de hoek, werkelijk een toplocatie dus!

Eerste bewoners krijgen nu al de sleutel

De eerste bewoners krijgen begin augustus de sleutel, de eerste woningen in Parkwachters zijn dan al klaar. In Parkwachters Best komen in totaal ruim 90 woningen, waarvan zo’n 30 in de volgende fase. De bouw van de eerste fase met 30 koopwoningen en 36 huurappartementen ronden we dit jaar nog af. Later in het jaar krijgen de overige bewoners de sleutel van hun nieuwe woning in Parkwachters.

Meer woningen na de zomer

Na de zomer beginnen we met de voorbereidingen van de volgende fase. We hopen nog dit jaar te starten met de bouw en verkoop van de resterende woningen in dit plan. We merken dat er weer veel interesse is in nieuwbouwwoningen in Best. Met de volgende fase hopen we dan ook nóg meer mensen gelukkig te maken met een nieuwe woning.

Vind je koopwoning!

Zoek in het online Wooninc. woningaanbod van nieuwbouw en Goedkopen van Wooninc.

Goedkopen van Wooninc.
nieuwbouw
Woningaanbod nieuws
Huurverhoging 2019 Nieuwe huurders nemen intrek in De Hille fase 2 Plasticvrije woongebouwen Wooninc. eigenaar van alle woningen Antonius Nieuw lid gezocht voor urgentiecommissie
terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.