Feestelijke opening WIW Brabantia

25-09-2015

Vandaag, vrijdag 25 september, is het feest voor Femke, Tom, Martijn, Patricia, Elke, Lidi, Rick, Caspar en Kelly. Ze wonen er nu bijna 3 maanden, maar vandaag wordt hun woongebouw op het voormalige Brabantiaterrein feestelijk geopend.

De 9 jongeren – allen met een lichte beperking – huren een eigen appartement met keuken, badkamer en toilet. Het woonproject heeft wel een gemeenschappelijke woonkamer en keuken. Hier eten de jongeren een paar keer in de week samen. WIW zorgt voor adequate ondersteuning door o.a. Amarant.

Wooninitiatief Waalre

De nieuwbouw is een kleinschalig project van Wooninitiatief Waalre (WIW). Een initiatief van een groep ouders uit Waalre en omliggende gemeenten. Zij zetten zich met ondersteuning van MEE Zuidoost Brabant in om hun kind (jong volwassene) met een licht verstandelijke beperking of een vorm van autisme onder begeleiding zelfstandig te laten wonen. Wooninc. ondersteunt dit bijzondere initiatief graag. Er is op dit moment nog 1 appartement beschikbaar. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met WIW via stichtingwiw@gmail.com.

Lees meer over wonen in Brabantia, Aalst.

Vind je koopwoning!

Zoek in het online Wooninc. woningaanbod van nieuwbouw en Goedkopen van Wooninc.

Goedkopen van Wooninc.
nieuwbouw
Woningaanbod nieuws
Volop te beleven in D'n Toversnest Huurverhoging 2019 Nieuwe huurders nemen intrek in De Hille fase 2 Plasticvrije woongebouwen Wooninc. eigenaar van alle woningen Antonius
terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.