Feestelijke start bouw Parkwachters

01-10-2015

Gisteren was het zo ver, de start bouw van Parkwachters! Deze feestelijke start vierden wij uitgebreid met de huidige en nieuwe bewoners en buurtbewoners. En waar konden we dit beter vieren dan op de locatie waar Parkwachters wordt gebouwd aan de Spoorweglaan in Best.

Opening van de bouw

Wethouder Marc van Schuppen en de allereerste koper van Parkwachters, Eliza van Uden, openden gisteren samen de bouw. De wethouder overhandigde de sleutel waarna Eliza de deur naar haar eigen 'woning' kon openen. De contouren van haar woning waren uitgezet, zodat ze echt een stap zette in waar straks haar huis gebouwd wordt.

Dankzij de starterslening van de gemeente Best is het voor Eliza mogelijk geweest om een starterswoning in Parkwachters te kopen.

Het is zo ver!

We wachten er al even op, maar eindelijk is het zo ver. Deze week is aannemer Ban Bouw gestart met de bouw van het eerste deel van Parkwachters. In dit deel worden de eerste 30 koopwoningen en de 36 huurappartementen gebouwd. In totaal komen er 61 koopwoningen en 36 huurappartementen in de nieuwbouwwijk.

In het najaar van 2016 kunnen de eerste koopwoningen opgeleverd worden aan de nieuwe eigenaren. De huurappartementen worden medio 2016 aangeboden en toegewezen via loting door Wooninc.

Nieuwbouw Parkwachters in Best

Parkwachters is het laatste nieuwbouwproject in de wijk Salderes langs de Spoorweglaan. Het merendeel van de woningen is gelegen aan het park. Dit gedeelte is vrij van doorgaand verkeer en wordt voorzien van speelvoorzieningen voor kinderen. Deze wijk is ideaal voor starters en gezinnen met jonge kinderen.

Heeft u interesse? Neem dan contact op met één van de makelaars:

Ed Willems Makelaardij via mail of 0499 37 40 40
Van den Berk & Kerkhof Makelaars via mail of 0499 37 55 65

Vind je koopwoning!

Zoek in het online Wooninc. woningaanbod van nieuwbouw en Goedkopen van Wooninc.

Goedkopen van Wooninc.
nieuwbouw
Woningaanbod nieuws
Volop te beleven in D'n Toversnest Huurverhoging 2019 Nieuwe huurders nemen intrek in De Hille fase 2 Plasticvrije woongebouwen Wooninc. eigenaar van alle woningen Antonius
terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.