Gemeente is vóór multifunctioneel centrum in Leende

30-06-2015

In het centrum van Leende komt een multifunctionele accommodatie (MFA). Onderdeel hiervan zijn onder andere een basisschool, dagopvang en buitenschoolse opvang. Het plan in Leende is resultaat van een samenwerking tussen woningcorporaties WoCom, Wooninc. en Wonen Limburg.

In het gebouw is plaats voor dagopvang en buitenschoolse opvang door Korein Kinderplein (Kindcentrum), basisschool De Triangel en de Meent (Dorpshuis). De grote zaal is geschikt voor gymonderwijs, sport en cultuur.

Planning

De gemeenteraad heeft ingestemd met het plan. Dit betekent dat het ontwerpproces voor de locatie op de hoek van de Kerkstraat en de Dorpsstraat kan beginnen. In samenspraak met de toekomstige gebruikers worden de indeling van het gebouw en andere zaken besloten. De mogelijkheden voor het gezamenlijk gebruik van ruimten worden duidelijk tijdens het ontwerpproces.

Naar verwachting kunnen de gebruikers vanaf augustus 2015 aan de slag met de architect voor de indeling van het gebouw. Uiteraard worden ook de omwonenden én overige betrokkenen bij het ontwerpproces betrokken.

Vind je koopwoning!

Zoek in het online Wooninc. woningaanbod van nieuwbouw en Goedkopen van Wooninc.

Goedkopen van Wooninc.
nieuwbouw
Woningaanbod nieuws
Wooninc. presteert maatschappelijk goed Huurdersbijeenkomst duurzaamheid Volop te beleven in D'n Toversnest Huurverhoging 2019 Nieuwe huurders nemen intrek in De Hille fase 2
terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.