Vraag naar huurappartementen in Reusel blijkt groot

24-09-2015

Tijdens een informatiebijeenkomst op 22 september werden inwoners van Reusel-De Mierden bijgepraat over de ontwikkeling van seniorenwoningen en een cultureel centrum ten zuiden van de Wilhelminalaan in Reusel.

Grote opkomst tijdens infomarkt in Reusel

De belangstelling en vraag naar huurappartementen in Reusel blijkt groot. De geplande 40 seniorenwoningen van Wooninc. riepen veel belangstelling op in Reusel. Ruim 150 belangstellenden kwamen informatie halen over de nieuwbouw en ruim 60 belangstellenden vulden het woonwensenonderzoek in. Volgende week worden de resultaten van het onderzoek bekendgemaakt.

Onderzoek naar mogelijkheden

Gemeente Reusel-De Mierden onderzoekt samen met woningcorporatie Wooninc, Stibex en Regionale Stichting Zorgcentra de Kempen (RSZK) de mogelijkheid van 40 seniorenwoningen en 28 AWBZ-verpleegwoningen achter het voormalige gemeentehuis aan de Groeneweg. Ook wordt bekeken of het haalbaar is om cultureel centrum De Kei te verplaatsen naar de locatie van voormalige St. Jozefschool en gemeentehuis. Het is de bedoeling dat deze drie ontwikkelingen met elkaar in verbinding komen te staan, zodat er interactie is tussen de woningen enerzijds en het cultureel en ontmoetingscentrum anderzijds.

Tijdens de informatiemarkt konden inwoners daar vragen over stellen. 's Avonds sprak de gemeenteraad zich uit over de ontwikkeling. Gemeente Reusel-De Mierden onderzoekt met anderen de mogelijkheid van senioren- en verpleegwoningen en een nieuw cultureel centrum.

Vind je koopwoning!

Zoek in het online Wooninc. woningaanbod van nieuwbouw en Goedkopen van Wooninc.

Goedkopen van Wooninc.
nieuwbouw
Woningaanbod nieuws
Wooninc. presteert maatschappelijk goed Huurdersbijeenkomst duurzaamheid Volop te beleven in D'n Toversnest Huurverhoging 2019 Nieuwe huurders nemen intrek in De Hille fase 2
terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.