Inloopavond Barcelona Oirschot

19-04-2017
Inloopavond Barcelona Oirschot

De inloopavond voor nieuwbouwproject Barcelona op het gemeentehuis van Oirschot trok gisteren veel belangstellenden. Wooninc. en de gemeente Oirschot organiseerden de avond speciaal voor omwonenden en andere geïnteresseerden. Op het vrijgekomen terrein aan de Barcelona op de plek van de Ramblaz, ontwikkelt de gemeente met Wooninc. dit nieuwbouwproject voor jongeren.

Het project ligt direct aan het water en op loopafstand van het centrum, met alle voorzieningen binnen handbereik. In het voorlopig ontwerp gaan we uit van 17 rijwoningen, 24 appartementen en 6 studio’s, alle in het betaalbare huursegment.

Enthousiast
Wooninc. kreeg zeer enthousiaste reacties op het nieuwbouwplan. Bezoekers kregen inzicht in het voorlopige ontwerp, de situatie en de gevelaanzichten van de verschillende typen woningen. Vooral het zicht op het kanaal sprak iedereen aan. Naast jongeren uit Oirschot toonden ook senioren veel interesse.  Het parkeren had de aandacht, dit wordt opgelost door een parkeerterrein achter het appartementencomplex en langsparkeren bij de woningen.

Planning
Een deel van het project, het appartementencomplex, past niet binnen het huidige bestemmingsplan. Hiervoor is een bestemmingsplanwijziging opgestart. Vervolgens kunnen voor alle woningen de omgevingsvergunning worden aangevraagd. Bij goed verloop van alle procedures kan het gehele plan begin 2018 gerealiseerd worden.

Geïnteresseerd in het plan?

Vul hier je gegevens in. Wij houden je dan op de hoogte van de globale planning, indicatieve huurprijzen en andere belangrijke informatie.

Vind je koopwoning!

Zoek in het online Wooninc. woningaanbod van nieuwbouw en Goedkopen van Wooninc.

Goedkopen van Wooninc.
nieuwbouw
Woningaanbod nieuws
Wooninc. presteert maatschappelijk goed Huurdersbijeenkomst duurzaamheid Volop te beleven in D'n Toversnest Huurverhoging 2019 Nieuwe huurders nemen intrek in De Hille fase 2
terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.