Kijkmiddag voor nieuwe bewoners De Doelen

16-11-2016

Op 16 november konden de bewoners van nieuwbouwproject De Doelen in Geldrop hun nieuwe woning voor het eerst van binnen zien. De 14 sociale huurwoningen voor gezinnen en senioren worden binnenkort opgeleverd.

Kijkmiddag voor nieuwe bewoners

Tijdens de kijkmiddag konden de nieuwe bewoners hun nieuwe woning alvast opmeten en nadenken over de inrichting. Over 2 weken zijn de woningen klaar en kunnen de nieuwe bewoners hun intrek nemen. De nieuwe bewoners waren erg enthousiast en vooral blij dat ze al bijna de sleutel krijgen.

Bouwen voor starters en senioren

Nieuwbouwproject De Doelen ligt vlakbij het centrum van Geldrop, een toplocatie dus! Wij vinden het belangrijk om te bouwen voor mensen die het moeilijk hebben op de woningmarkt. Waaronder senioren die van de overheid langer zelfstandig moeten wonen en jongeren en starters die hun eerste woning zoeken. De nieuwbouwwoningen in De Doelen in Geldrop zijn hier een mooi voorbeeld van. Wij bouwen 10 levensloopbestendige huurwoningen voor bewoners vanaf 55 jaar en 4 huurwoningen voor jonge gezinnen. Ook komen er 16 koopwoningen van Van Wanrooij. Door de diverse woningtypen in verschillende prijsklassen wordt De Doelen een levendige en kleurrijke wijk.

Vind je koopwoning!

Zoek in het online Wooninc. woningaanbod van nieuwbouw en Goedkopen van Wooninc.

Goedkopen van Wooninc.
nieuwbouw
Woningaanbod nieuws
Volop te beleven in D'n Toversnest Huurverhoging 2019 Nieuwe huurders nemen intrek in De Hille fase 2 Plasticvrije woongebouwen Wooninc. eigenaar van alle woningen Antonius
terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.