Kijkmiddag voor nieuwe bewoners in Oirschot

14-12-2016

Op 13 december konden de nieuwe huurders van Moorland in Oirschot alvast een kijkje nemen in hun nieuwe woning. Slechts een deel van de woningen is dit jaar al klaar. De nieuwe bewoners van 10 huurwoningen krijgen volgende week de sleutel. De koopwoningen en huurappartementen zijn in het voorjaar van 2017 klaar.

Kijkmiddag voor nieuwe bewoners

Tijdens de kijkmiddag konden de nieuwe bewoners hun nieuwe woning alvast opmeten en nadenken over de inrichting. Het klussen kan bijna beginnen. Ze krijgen namelijk volgende week al de sleutel! De bewoners zijn blij dat hun nieuwe huis nog dit jaar klaar is.

Wonen in Oirschot

In Oirschot bouwen wij, samen met Van Wanrooij, huurappartementen en huurwoningen voor jonge gezinnen, stellen en alleenstaanden in nieuwbouwwijk Moorland. In het voorjaar krijgen ook de bewoners van de 19 huurappartementen en de 15 koopwoningen de sleutel. De bouw en oplevering van de 19 huurappartementen is onze laatste bijdrage aan deze mooie wijk in Oirschot.

Bekijk ook wat we in Middelbeers gaan bouwen.

Vind je koopwoning!

Zoek in het online Wooninc. woningaanbod van nieuwbouw en Goedkopen van Wooninc.

Goedkopen van Wooninc.
nieuwbouw
Woningaanbod nieuws
Wooninc. presteert maatschappelijk goed Huurdersbijeenkomst duurzaamheid Volop te beleven in D'n Toversnest Huurverhoging 2019 Nieuwe huurders nemen intrek in De Hille fase 2
terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.