Nieuwbouw Barcelona voor jongeren in Oirschot

10-04-2017

Aan de Wilhelminakade in Oirschot - op de plek van de Ramblaz - zijn wij bezig met de ontwikkeling van Barcelona: een nieuwbouwproject speciaal voor jongeren.

Een aantal jaren geleden is de sporthal, Julianahal, gesloopt en sindsdien ligt het terrein aan de Barcelona braak. Onlangs is de gemeente Oirschot eigenaar geworden van de Ramblaz. De bedoeling is om dit pand op korte termijn te slopen en op deze locatie nieuwbouw te realiseren. Wij hebben inmiddels met gemeente Oirschot overeenstemming over de bouw van in totaal 47 woningen/appartementen. In het voorlopig ontwerp wordt uitgegaan van 17 rijwoningen, 24 appartementen en 6 studio’s, allen in de huursector.

Inloopavond 18 april
Een deel van het project, 17 woningen, kan nu al worden gerealiseerd op basis van het huidige bestemmingsplan. De omgevingsvergunning hiervoor kan op korte termijn worden aangevraagd. Het appartementencomplex past niet binnen het huidige bestemmingsplan. Hiervoor moet een procedure wijziging bestemmingsplan worden opgestart. De ruimte achter het appartementencomplex wordt ingericht als parkeerterrein. Graag willen wij u informeren over de huidige stand van zaken, het voorlopige ontwerp en de verschillende stappen in het proces van planvorming. Daarom nodigen wij u uit voor een informatiebijeenkomst op dinsdag 18 april a.s. van 20.00 uur tot 21.00 uur in de commissiekamer beneden in het gemeentehuis.

Planning
Streven is om begin 2018 te starten met de bouw, nadat alle procedures zijn doorlopen. Geïnteresseerd in het plan? Meld u dan aan voor de digitale nieuwsbrief. Wij houden u dan  op de hoogte van de globale planning, mogelijke huurprijzen en andere belangrijke informatie zodra er meer bekend is.

Vind je koopwoning!

Zoek in het online Wooninc. woningaanbod van nieuwbouw en Goedkopen van Wooninc.

Goedkopen van Wooninc.
nieuwbouw
Woningaanbod nieuws
Wooninc. presteert maatschappelijk goed Huurdersbijeenkomst duurzaamheid Volop te beleven in D'n Toversnest Huurverhoging 2019 Nieuwe huurders nemen intrek in De Hille fase 2
terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.