Nieuwbouw de Doelen in Geldrop in verkoop

20-09-2015

Vanaf nu kunt u bij de makelaar terecht voor een nieuwbouwwoning in De Doelen in Geldrop. De 16 patiowoningen zijn vanaf 19 september in de verkoop. Voor de huurwoningen moet u nog even geduld hebben. De 10 levensloopbestendige woningen en 4 rijwoningen komen 5 maanden voor oplevering in de verhuur via Wooninc.

Wonen in De Doelen Geldrop

De 16 geschakelde patiowoningen starten met een verkoopprijs van € 189.000 en worden gebouwd en verkocht door Van Wanrooij.

Huren in De Doelen Geldrop

De 10 huurwoningen in De Doelen worden zogenoemde levensloopbestendige woningen. Dat betekent dat alle primaire functies, zoals slaapkamer, badkamer en toilet op de begane grond gerealiseerd (kunnen) worden. Als u wat ouder bent, kunt u hier nog prima zelfstandig blijven wonen. Ook komen er 4 'gewone' eengezinswoningen. Heeft u interess in huren? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief van Wooninc en wij houden u op de hoogte.

Vind je koopwoning!

Zoek in het online Wooninc. woningaanbod van nieuwbouw en Goedkopen van Wooninc.

Goedkopen van Wooninc.
nieuwbouw
Woningaanbod nieuws
Wooninc. Dé seniorenhuisvester in regio Eindhoven Project Geldrop-Mierlo: aanpakken betalingsachterstanden Verduurzamend Eindhoven zet slimme oplossingen op het menu Nieuwe en frisse woonstudio's in Sint Joriskwartier Trots op Toversnest in Heeze
terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.