Nieuwbouw Sint Joriskwartier van start

26-04-2017
Nieuwbouw Sint Joriskwartier van start

De bouw van 28 studio’s in het Sint-Joriskwartier in Eindhoven is gestart. Wooninc. gaat deze studio’s verhuren aan jongeren. De studio's en 37 koopwoningen (reeds verkocht) worden door Ban Bouw Nuenen gebouwd in de stijl van het ‘Witte Dorp’.

Sint-Joriskwartier

Op een steenworp afstand van het Parktheater en het bruisende centrum van Eindhoven komt het Sint-Joriskwartier. De studio's aan de Pastoor Sickingstraat in dit populaire stadsdeel (oud)Stratum worden ontwikkeld met oog voor detail en gevoel voor historie. Herkenbaar is het langgerekte bouwblok en met witgeschilderde bakstenen gevels boven een zwarte plint en een zadeldak van oranje pannen. De uiteinden van het bouwblok wijken af in hoogte en sluiten hierdoor het bouwblok mooi af.

De studio’s bestaan uit twee verschillende types van circa 40 m2 tot 50m2. Samen met de koopwoningen (reeds verkocht), liggen ze aan een pleintje met een iets verdiept parkeerterrein en een hoogwaardig ingericht groen plantsoen aan de voorzijde. Ze hebben geen balkon, maar krijgen op de begane grond aan de achterzijde een eigen gemeenschappelijke buitenruimte. Parkeerplaatsen op het gemeenschappelijk parkeerterrein zijn beschikbaar voor verhuur.

Passend toewijzen

De definitieve prijzen zijn nog niet bekend, maar de huurprijs blijft onder de huurtoeslaggrens. Vanwege Europese regelgeving moet Wooninc. deze woningen passend toewijzen.

Meer informatie?

Heb je interesse om op deze fantastische locatie te wonen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Wij houden je dan op de hoogte van de vorderingen van de bouw en de datum start verhuur. De verhuur start naar verwachting eind 2017 via Wooniezie. Streven is dat de woningen in het voorjaar van 2018 worden opgeleverd.

Voortgang volgen?

Wil je de voorgang van de bouw volgen? Kijk dan op de site van Ban Bouw.

Lees volledig artikel: "Nieuwbouw Sint Joriskwartier van start" >>

Vind je koopwoning!

Zoek in het online Wooninc. woningaanbod van nieuwbouw en Goedkopen van Wooninc.

Goedkopen van Wooninc.
nieuwbouw
Woningaanbod nieuws
Wooninc. presteert maatschappelijk goed Huurdersbijeenkomst duurzaamheid Volop te beleven in D'n Toversnest Huurverhoging 2019 Nieuwe huurders nemen intrek in De Hille fase 2
terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.