Nieuwbouwplan De Doelen van start

23-11-2015

De 16 kopers van de koopwoningen in het nieuwbouwplan De Doelen in Geldrop zetten dinsdagavond 24 november tegelijkertijd hun handtekening onder hun koopcontract. Daarmee zijn ze officieel eigenaar van hun woning die door Van Wanrooij wordt gebouwd. Bijzonder is dat één van deze kopers de 1.000ste koper voor Van Wanrooij van dit jaar is. Deze gelukkige koper ontvangt een cheque ter waarde van € 1.000 die hij vrij kan besteden voor de inrichting van zijn nieuwe woning.

Het nieuwbouwproject De Doelen komt nabij het centrum van Geldrop, op een locatie waar vroeger de lakens van de textielfabrieken werden gebleekt. Het project is een combinatie van 16 koopwoningen en 14 huurwoningen. De koopwoningen worden voor rekening en risico van aannemer Van Wanrooij gebouwd. De woningen, met een verkoopprijs vanaf € 195.000, waren binnen 2 maanden allemaal verkocht. Kopers hadden de keuze uit twee verschillende woningtypen: een geschakelde vrijstaande patiowoning of een geschakelde 2-onder-1 kap patiowoning. Alle koopwoningen hebben een zeer flexibele woningplattegrond, waardoor verschillende indelingen mogelijk zijn.

Huren in De Doelen

Van Wanrooij bouwt ook de 14 huurwoningen, waarvan 10 zogenoemde levensloopbestendige woningen. Bij een levensloopbestendige woning zitten alle primaire woonfuncties op de begane grond. Door de woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer zonder trap bereikbaar te maken, zijn deze woningen uitermate geschikt voor ouderen. In het plan komen ook 4 huurwoningen voor gezinnen of starters. De huurwoningen komen waarschijnlijk in 2016 in verhuur. Interesse in de huurwoningen? Blijf op de hoogte door u aan te melden voor de nieuwsbrief.

Vind je koopwoning!

Zoek in het online Wooninc. woningaanbod van nieuwbouw en Goedkopen van Wooninc.

Goedkopen van Wooninc.
nieuwbouw
Woningaanbod nieuws
Volop te beleven in D'n Toversnest Huurverhoging 2019 Nieuwe huurders nemen intrek in De Hille fase 2 Plasticvrije woongebouwen Wooninc. eigenaar van alle woningen Antonius
terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.