Nieuwe bewoners De Doelen blij met hun nieuwe woning

29-11-2016

Donderdag 1 december ontvingen de bewoners van de 14 nieuwe huurwoningen in De Doelen in Geldrop de sleutel van hun nieuwe huis. In de wijk komt een mix van jonge gezinnen en 55-plussers. 

Janny van Gerwen krijgt na de sleuteloverhandiging een feestelijk taartje met huisnummer van Wooninc. en de felicitaties van haar moeder. Ze wil 17 december al verhuizen, dus gaat direct aan de slag. "Ik heb mijn schilderspullen al achter in de auto staan", vertelt ze lachend. "En ook mijn 2 kinderen van 8 en 15 jaar staan te popelen om hun nieuwe kamer te gaan richten." Het is voor haar de eerste keer dat ze naar een nieuwbouwwoning verhuist. "Wat een luxe. Ik heb zelfs de keuken helemaal mogen uitzoeken."

De heer Van Limburg, die één van de 10 levensloopbestendige woningen betrekt, doet het wat rustiger aan. "Ik verwacht eind januari te verhuizen." Omdat hij nog goed mobiel is, heeft hij de keuze of hij boven of beneden gaat slapen. "Dat is het mooie van deze woningen. Als het nodig is, heb je alles gelijkvloers. En tot die tijd, heb ik een mooie extra hobbyruimte."

Bouwen voor starters en senioren

Wooninc. vindt het belangrijk om te bouwen voor mensen die het moeilijk hebben op de woningmarkt. Senioren moeten vanwege wet en regelgeving vanuit de overheid steeds langer zelfstandig blijven wonen. En ook voor starters en jonge gezinnen wordt het steeds moelijker om een passende woning te vinden.

Met de bouw van de nieuwbouwwoningen in De Doelen in Geldrop helpen we zowel de jonge gezinnen als de 55-plussers. In De Doelen verhuren we nu 10 levensloopbestendige huurwoningen voor 55-plusser en 4 huurwoningen voor jonge gezinnen. Ook komen er 16 koopwoningen van Van Wanrooij. Door de diverse woningtypen in verschillende prijsklassen wordt De Doelen een levendige en kleurrijke wijk.

Vind je koopwoning!

Zoek in het online Wooninc. woningaanbod van nieuwbouw en Goedkopen van Wooninc.

Goedkopen van Wooninc.
nieuwbouw
Woningaanbod nieuws
Volop te beleven in D'n Toversnest Huurverhoging 2019 Nieuwe huurders nemen intrek in De Hille fase 2 Plasticvrije woongebouwen Wooninc. eigenaar van alle woningen Antonius
terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.