Nieuwe toekomst begint met oplevering De Doelen

02-12-2016

De één verhuist meteen, de ander volgend jaar, maar voor beiden is de oplevering van hun nieuwe woning in De Doelen in Geldrop een uitkomst. 

Jany van Gerwen (39) is er klaar voor en gaat vandaag nog aan de slag. Vincent Limburg (69) neemt de tijd en zal dit jaar niet meer verhuizen. Van Gerwen en Limburg kregen donderdagmorgen allebei de sleutel van hun nieuwe woning in De Doelen.

"Ik ga vandaag beginnen en de schilder gaat straks ook al aan de slag." Van Gerwen is één van de vier gelukkigen die een eengezinswoning kunnen huren in nieuwbouwproject De Doelen in Geldrop. "Ik wist dat ze hier gingen bouwen. Ik heb me ingeschreven en ben meteen ingeloot", zeg ze enthousiast. Ze is blij als ze over een paar weken de deur van haar oude woning definitief kan dichtdoen. Met haar twee kinderen maakt ze een nieuwe start in De Doelen. "We kijken er echt naar uit, de kinderen hebben al bedacht hoe ze hun kamer willen." Een paar weken hard werken en dan kan het gezin kerst vieren in Braakhuizen-Zuid.

"Nu kan ik nog prima vooruit. Het is beter om nu te verhuizen dan als je krakkemikkig bent"

Vincent Limburg viert Kerst nog in zijn 'oude' woning. Na het overlijden van zijn vrouw, enkele jaren geleden, was het huis te groot en ging hij op zoek naar een kleinere woning. Het vertrouwde huis is verkocht, een nieuwe start in de levensloopbestendige woning aan De Doelen wacht. "Nu kan ik nog prima vooruit. Het is beter om nu te verhuizen dan als je krakkemikkig bent", zegt de 69-jarige Limburg met een lach.

Hij neemt vandaag de sleutel in ontvangst, maar zal nog een tijdje in zijn koophuis blijven wonen. "Tot eind januari heb ik de tijd. Ik ben meteen ingeloot en heb er wel zin in."

Van Gerwen en Limburg worden bijna buren in De Doelen. Woningcorporatie Wooninc. heeft er veertien sociale huurwoningen. Het gaat om tien levensloopbestendige woningen voor 55-plussers en vier eengezinswoningen. In het nieuwbouwproject komen ook zestien koopwoningen van Van Wanrooij Bouw en Ontwikkeling uit Geffen.

Eindhovens Dagblad

Vind je koopwoning!

Zoek in het online Wooninc. woningaanbod van nieuwbouw en Goedkopen van Wooninc.

Goedkopen van Wooninc.
nieuwbouw
Woningaanbod nieuws
Volop te beleven in D'n Toversnest Huurverhoging 2019 Nieuwe huurders nemen intrek in De Hille fase 2 Plasticvrije woongebouwen Wooninc. eigenaar van alle woningen Antonius
terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.