Ondertekening Kadeblok nieuwbouw PicusKade

05-06-2015

Donderdag 4 juni tekenden Wooninc, Bouwinvest en bouwbedrijf Hurks overeenkomsten voor de 36 vrije sector huurappartementen in het Kadeblok van nieuwbouw PicusKade in Eindhoven. Hurks verwacht op korte termijn  met de bouw van PicusKade te starten. Het bestemmingsplan is inmiddels vastgesteld.

In het Kadeblok komen 36 huurappartementen, overwegend in het middeldure en een deel in het hogere huursegment. De oppervlakte van de appartementen varieert tussen 78 m2 en 107 m2. Binnen PicusKade komt nog een appartementengebouw met 77 vrije sector huurappartementen. Bouwinvest, namens het Residential Fund, ondertekende hiervoor eind 2014 al een overeenkomst met Hurks en Wooninc.  Deze in totaal 113 vrije sector huurappartementen worden verhuurd door BouwInvest.

Huurwoningen en koopwoningen

PicusKade ligt tussen het DAF Museum en het NRE-terrein en is door Wooninc. in samenwerking met Laride ontwikkeld. Het nieuwbouwplan omvat 32 koopwoningen, 85 studio’s en 18 2-kamerappartementen (beide sociale huur) en 113 huurappartementen in de vrije sector. Onderdeel van het plan PicusKade is ook de uitbreiding van het huidige DAF Museum.

Lees hier het volledige persbericht.

Vind je koopwoning!

Zoek in het online Wooninc. woningaanbod van nieuwbouw en Goedkopen van Wooninc.

Goedkopen van Wooninc.
nieuwbouw
Woningaanbod nieuws
Huurverhoging 2019 Nieuwe huurders nemen intrek in De Hille fase 2 Plasticvrije woongebouwen Wooninc. eigenaar van alle woningen Antonius Nieuw lid gezocht voor urgentiecommissie
terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.