Open huis Toversnest Heeze

03-12-2015

De bouwvoorbereidingen voor Toversnest en de sloop van het oude pand zijn gestart. Op de locatie van het voormalig gemeenschapshuis komen 32 koopappartementen en 45 huurappartementen voor senioren. Op de bouwplaats in het centrum van Heeze is al de nodige bedrijvigheid de zien.

Bouw kan bijna starten

De sloop van het oude pand dat plaatsmaakt voor de nieuwbouw Toversnest is in volle gang. Afgelopen maand gaf wethouder Wilma van der Rijt het startsein door het eerste stuk van het oude pand te slopen. Binnenkort kan gestart worden met het klaarmaken van de bouwgrond en zal de daadwerkelijke bouw niet lang meer op zich laten wachten.

Zaterdag open huis

Er zijn nog maar 7 appartementen te koop. Maar we brengen deze woningen graag nog eens bij u onder de aandacht. Bent u nieuwsgierig of heeft u interesse om hier te wonen? Kom dan op zaterdag 12 december tussen 11.00 en 13.00 uur naar het open huis in het kantoor van Makelaardij OLAV aan de Kapelstraat 11. De makelaars ontvangen u in een warme kerstsfeer waar u onder het genot van een glas glühwein de prachtige maquette kunt bekijken. De makelaars bespreken graag de mogelijkheden met u.

Vind je koopwoning!

Zoek in het online Wooninc. woningaanbod van nieuwbouw en Goedkopen van Wooninc.

Goedkopen van Wooninc.
nieuwbouw
Woningaanbod nieuws
Wooninc. presteert maatschappelijk goed Huurdersbijeenkomst duurzaamheid Volop te beleven in D'n Toversnest Huurverhoging 2019 Nieuwe huurders nemen intrek in De Hille fase 2
terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.