Opening bibliotheek in Wooninc.Plus De Blinkerd

18-03-2014

Overal verdwijnen filialen en steunpunten van bibliotheek Eindhoven, maar Wooninc. is vanaf 2 april gestart met een bibliotheek in de ontmoetingsruimte van Wooninc.Plus De Blinkerd. De Blinkerd heeft hier een eigen boekencollectie en er is een servicepunt van Bibliotheek Eindhoven. De bibliotheek is open voor bewoners en buurtbewoners en wordt gerund door vrijwilligers uit De Blinkerd en de wijk.

Het servicepunt van bibliotheek Eindhoven is elke woensdag open tussen 12.00 en 15.00 uur en elke vrijdag tussen 16.00 en 19.00 uur. Bewoners en buurtbewoners kunnen hier dan terecht voor een kop koffie, het lezen van de krant of een tijdschrift en voor het ophalen  en terugbrengen van boeken. Ze kunnen deze boeken vooraf via internet bestellen en hoeven hiervoor niet meer naar de bibliotheek in De Witte Dame. Om van dit servicepunt gebruik te kunnen maken, is een lidmaatschap van de bibliotheek nodig. 

Eigen boekencollectie in De Blinkerd
Naast dit servicepunt van bibliotheek Eindhoven krijgt De Blinkerd ook een eigen boekencollectie. Voor het lenen van deze boeken is geen lidmaatschap nodig.

Openingstijden bibliotheek Wooninc.Plus De Blinkerd
Elke woensdag van 12.00 tot 15.00 uur
Elke vrijdag van 16.00 tot 19.00 uur

Contactgegevens Wooninc.Plus De Blinkerd
Wooninc.Plus De Blinkerd
Graskant 11, 5658 JC Eindhoven
040 401 26 20 / deblinkerd@wooninc.nl

Wooninc.Plus
Wooninc. biedt het woonconcept Wooninc.Plus aan in totaal 11 woongebouwen in Eindhoven en omgeving. Met dit woonconcept wil Wooninc. senioren de mogelijkheid bieden om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen en stimuleert het ontmoeten van anderen en burenhulp. In ieder Wooninc.Plus gebouw is er een ontmoetingsruimte waar activiteiten worden georganiseerd zodat bewoners en buurtbewoners elkaar kunnen treffen. Wooninc. probeert hierbij zoveel mogelijk samen te werken met andere partijen, waaronder nu de bibliotheek. 

Vind je koopwoning!

Zoek in het online Wooninc. woningaanbod van nieuwbouw en Goedkopen van Wooninc.

Goedkopen van Wooninc.
nieuwbouw
Woningaanbod nieuws
Volop te beleven in D'n Toversnest Huurverhoging 2019 Nieuwe huurders nemen intrek in De Hille fase 2 Plasticvrije woongebouwen Wooninc. eigenaar van alle woningen Antonius
terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.