Raad Waalre eens met bouwplan Beekdael

07-10-2015

De raad van Waalre is gisteravond unaniem akkoord gegaan met de ontwikkeling van een bouwplan voor een terrein aan de Ekenrooisestraat. Het gaat om negentien woningen die worden gebouwd in het kader van een Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO).

Het gaat om de plek van de voormalige Sint Christoffelschool. VVD, CDA en AWB zijn enthousiast over de plannen. Een mooi project dat goed past bij de omgeving, zo vonden E. Gremmée (VVD) en Ch. Eeken (CDA). T. van Tongeren (AWB) toonde zich verheugd dat er minder woningen komen dan oorspronkelijk de bedoeling was.

G. Lammers (ZW14) was kritisch over het plan. Hij zag niet de landschappelijke kwaliteit in het plan terug, zoals die volgens hem wel zat in het voorstel voor het landgoed Eeckenrhoode. Daar ging de raad eerder die avond ook mee akkoord. "Ik had liever gezien dat het terrein onbebouwd blijft", sprak hij. "U zou van mij juist de rest van de bestaande bebouwing mogen slopen." Waarop de wethouder antwoordde: "Dan mag u dat van mij daar aan de buurt gaan vertellen. Dat ga ik niet doen."

CDA, VVD en AWB enthousiast over nieuwbouwproject woningen op terrein aan Ekenrooiseweg.

Bron: Eindhovens Dagblad

Vind je koopwoning!

Zoek in het online Wooninc. woningaanbod van nieuwbouw en Goedkopen van Wooninc.

Goedkopen van Wooninc.
nieuwbouw
Woningaanbod nieuws
Wooninc. presteert maatschappelijk goed Huurdersbijeenkomst duurzaamheid Volop te beleven in D'n Toversnest Huurverhoging 2019 Nieuwe huurders nemen intrek in De Hille fase 2
terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.