Samenwerkingsovereenkomst bouw Centrumplan Leende

13-11-2015

Op 13 november hebben de VOF Centrumplan Leende (bestaande uit Wonen Limburg, woCom en Wooninc.), SKOzoK én gemeente een handtekening gezet onder de samenwerkingsovereenkomst voor de bouw van een nieuwe multifunctionele accommodatie (mfa) in het centrum van Leende. Met het ondertekenen is de realisatie van een nieuw centrum voor Leende met 31 woningen een Kindcentrum en een nieuw dorpshuis een stuk dichterbij gekomen.

Een toekomstbestendige voorziening wat het kloppend hart van Leende gaat worden, een plek voor wonen en leven. Met ruimte voor ontmoeting, sport, scholing en kindzorg centraal gelegen in het centrum van Leende.

Partijen zetten er nu de schouders onder om zo snel mogelijk de eerste schop in de grond te kunnen zetten. Naar verwachting ligt er in februari 2016 een voorontwerp bestemmingsplan en zijn de benodigde onderzoeken in het kader van de bestemmingsplanprocedure uitgevoerd. Het gaat om onderzoeken op gebied van verkeer/parkeren, archeologie, bodem, geluid, flora- en fauna, luchtkwaliteit en externe veiligheid. Ook moet het voorontwerp van de nieuwe mfa dan op hoofdlijnen gereed zijn.

Lees hier meer over Centrumplan Leende.

Wilt u graag op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Meld u dan nu aan voor de nieuwsbrief ‘Centrumplan Leende’ via de website van de gemeente Heeze-Leende.

Voor vragen over Centrumplan Leende, kunt u contact opnemen met Liesbeth Ponsen van de gemeente via mail l.ponsen@heeze-leende.nl of via telefoonnummer 040 2241564.

Vind je koopwoning!

Zoek in het online Wooninc. woningaanbod van nieuwbouw en Goedkopen van Wooninc.

Goedkopen van Wooninc.
nieuwbouw
Woningaanbod nieuws
Wooninc. presteert maatschappelijk goed Huurdersbijeenkomst duurzaamheid Volop te beleven in D'n Toversnest Huurverhoging 2019 Nieuwe huurders nemen intrek in De Hille fase 2
terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.