Bouw De Brink in Son en Breugel gestart

19-04-2016

De bouw van nieuwbouwproject De Brink in Son en Breugel is gestart. Dinsdag 19 april werd de officiële openingshandeling op feestelijke wijze verricht door wethouder Robert Visser en alle toekomstige bewoners. Op initiatief van Wooninc. worden ter afronding van het laatste deel in nieuwbouwproject Sonniuspark door Van Wanrooij Projectontwikkeling 16 starterswoningen gerealiseerd. De woningen zijn reeds allemaal verkocht.

De woningen komen aan de Honingbij, aan de zuidkant van de Bijenlaan en dichtbij de nieuwe basisschool De Ruimte. De strook aan de zuidgrens van nieuwbouwwijk Sonniuspark biedt ruimte aan de basisschool De Ruimte, parkeergelegenheid voor de school en voetbalclub SBC, speelgelegenheid bij de school en in totaal 78 koopwoningen die door Visade (project Wonen á la Carte) en Van Wanrooij Projectontwikkeling worden gerealiseerd.

Koopwoningen voor starters in Son erg in trek

De starterswoningen, met een verkooprijs vanaf € 172.500, zijn allemaal al verkocht. Ze worden naar verwachting voorjaar 2017 opgeleverd.

Kansen voor starters

Wooninc. is verheugd als initiatiefnemer starters op deze manier een kans te geven een eigen woning in Son en Breugel te kopen.

 

 

 

Vind je koopwoning!

Zoek in het online Wooninc. woningaanbod van nieuwbouw en Goedkopen van Wooninc.

Goedkopen van Wooninc.
nieuwbouw
Woningaanbod nieuws
Volop te beleven in D'n Toversnest Huurverhoging 2019 Nieuwe huurders nemen intrek in De Hille fase 2 Plasticvrije woongebouwen Wooninc. eigenaar van alle woningen Antonius
terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.