Start bouw De Doelen in Geldrop

22-06-2016

Als uitbreiding van nieuwbouwproject De Doelen en De Wiele in Geldrop, realiseren Wooninc. en Van Wanrooij Projectontwikkeling 16 koopwoningen en 14 sociale huurwoningen. Met de bouw van deze 30 woningen wordt de nieuwbouw in deze buurt afgerond. Op donderdag 16 juni hebben wij de start bouw gevierd met de nieuwe bewoners.

Nieuwbouwwoningen blijken in Geldrop érg gewild. Alle woningen zijn inmiddels al verkocht of verhuurd. Door het versnelde bouwtraject van circa 100 dagen, zijn de woningen mogelijk al vóór de kerst klaar.

Feestelijke start bouw in Geldrop

De Doelen ligt vlakbij het centrum van Geldrop, een toplocatie dus! Dat blijkt ook wel uit de snelle verkoop en verhuur van de woningen. Op 16 juni openden we officieel de bouw van dit mooie project. Wethouder Renée Hoekman-Sulman opende feestelijk de bouw. Na het officiële startsein van de bouw, kregen de nieuwe bewoners en buurtbewoners de gelegenheid om elkaar beter te leren kennen onder het genot van een hapje en een drankje. Wooninc. is heel blij dat de bouw gestart is en wenst de nieuwe bewoners een fijne woontoekomst in Geldrop toe.

Bouwen voor starters en senioren

Wooninc. vindt het belangrijk om te bouwen voor mensen die het moeilijk hebben op de woningmarkt. Senioren die van de overheid langer zelfstandig moeten wonen en jongeren en starters die hun eerste woning zoeken. De nieuwbouwwoningen in De Doelen in Geldrop zijn hier een mooi voorbeeld van. In de nieuwbouw bouwt Wooninc. 10 levensloopbestendige huurwoningen voor bewoners vanaf 55 jaar en 4 huurwoningen voor starters. Ook komen er 16 koopwoningen van Van Wanrooij. Door de diverse woningtypen in verschillende prijsklassen wordt een levendige en kleurrijke wijk gerealiseerd.

Huurwoningen voor starters en senioren

De levensloopbestendige woningen zijn speciaal bedoeld voor bewoners vanaf 55 jaar. In deze woningen kunnen de bewoners nog lang zelfstandig wonen. Alle primaire functies bevinden zich namelijk op de begane grond, zoals de woonkamer, slaapkamer, badkamer en toilet. Op de 1e verdieping zit de 2e extra slaapkamer en het extra toilet.

De vier starterswoningen die ook in het nieuwbouwplan komen zijn perfect voor jonge gezinnen. De woningen hebben 3 slaapkamers op de 1e verdieping en een extra kamer op zolder. Ook de 16 koopwoningen van Van Wanrooij zijn bedoeld voor starters.

Vind je koopwoning!

Zoek in het online Wooninc. woningaanbod van nieuwbouw en Goedkopen van Wooninc.

Goedkopen van Wooninc.
nieuwbouw
Woningaanbod nieuws
Wooninc. presteert maatschappelijk goed Huurdersbijeenkomst duurzaamheid Volop te beleven in D'n Toversnest Huurverhoging 2019 Nieuwe huurders nemen intrek in De Hille fase 2
terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.