Start bouw koopappartementen Toversnest

18-06-2015

In september starten we met de bouw van de koopappartementen van Toversnest in het centrum van Heeze. Na de bouwvakvakantie wordt gestart met de sloopwerkzaamheden. Aannemer Moeskops’ Bouwbedrijf start direct daarna met de bouw van de koop- en huurappartementen. De verkoop is in volle gang. De verwachting is dat het nieuwbouwproject begin 2017 wordt opgeleverd.

Wooninc. gaat het bestaande gebouw in het centrum van Heeze naast de kerk aan de Jan Deckersstraat restaureren. In de nieuwbouw van Toversnest komen 32  koopappartementen en 45 huurappartementen.

Huurappartementen in monumentale deel

Het monumentale gebouw wordt voor een deel gerestaureerd en uitgebreid met woningen. In dit gedeelte realiseren we 45 huurappartementen. Deze appartementen hebben een huurprijs van maximaal € 710 per maand. Huurtoeslag is dus mogelijk. De verhuur start circa 5 maanden voor oplevering. Wooninc. werkt niet met wachtlijsten. De appartementen worden onder de belangstellenden verloot. Belangstellenden kunnen zich aanmelden voor de nieuwsbrief. Zij worden dan tijdig geïnformeerd.

Tovernest onderdeel Wooninc.Plus concept

Toversnest is onderdeel van het WoonincPlus concept speciaal voor bewoners vanaf 55 jaar. Bij dit concept  staan zelfstandig wonen, ontmoeten, veiligheid en welzijn centraal. Zorg op maat is dichtbij dankzij samenwerking met zorgpartners. Onderscheidend zijn de voorzieningen en services. Met ruimte voor individuele wensen en keuzemogelijkheid voor elke bewoner. Alles kan, niets hoeft. Hierdoor kunnen senioren zo lang mogelijk in een veilige, inspirerende omgeving zelfstandig blijven wonen.

Geïnteresseerde kopers kunnen contact opnemen met één van de verkopende makelaars.

Van Santvoort Makelaars via 040 269 25 30 of Makelaardij Olav Veldhuizen via 040 22 33 345.

Vind je koopwoning!

Zoek in het online Wooninc. woningaanbod van nieuwbouw en Goedkopen van Wooninc.

Goedkopen van Wooninc.
nieuwbouw
Woningaanbod nieuws
Huurverhoging 2019 Nieuwe huurders nemen intrek in De Hille fase 2 Plasticvrije woongebouwen Wooninc. eigenaar van alle woningen Antonius Nieuw lid gezocht voor urgentiecommissie
terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.