Start bouw Moorland in Oirschot

20-07-2016

Als uitbreiding van nieuwbouwwijk Moorland in Oirschot, realiseren wij samen met Van Wanrooij Projectontwikkeling 10 sociale huurwoningen, 19 sociale huurappartementen en 15 koopwoningen. Afgelopen dinsdag 19 juli vierden wij de start bouw met de nieuwe bewoners.

Feestelijke start bouw in Oirschot

Op 19 juli startten we officieel met de bouw van dit mooie project; Moorland in Oirschot. Burgemeester Ruud Severijns opende op feestelijke wijze de bouw van Moorland. Na het officiële startsein kregen de nieuwe bewoners en buurtbewoners de gelegenheid om elkaar beter te leren kennen, onder het genot van een hapje en een drankje op een prachtige zonnige dag. Wij zijn erg blij dat de bouw gestart is en wensen de nieuwe bewoners een fijne woontoekomst in Oirschot toe.

Nieuwbouw erg in trek

Nieuwbouwwoningen in de wijk Moorland in Oirschot blijken érg in trek. Alle woningen zijn namelijk al verkocht of verhuurd. Door het versnelde bouwtraject van circa 100 werkdagen, is een groot deel van de woningen nog dit jaar klaar. De bouw van de woningen wordt uitgevoerd door Van Wanrooij Bouwbedrijf.

Binnenkort ook in gemeente Oirschot: nieuwbouwproject De Hille 2 in Middelbeers.

Wonen op een toplocatie!

Moorland ligt aan de rand van Oirschot, aan het water, maar toch dichtbij het centrum. Na aanleg van de toekomstige brug over het Wilhelminakanaal wordt de verbinding tussen deze nieuwbouwwijk en het centrum nog hechter, waardoor alle voorzieningen letterlijk op loopafstand bereikbaar zijn. Een toplocatie dus!

Wonen in Oirschot

Oirschot is een prachtige gemeente, rijk aan monumenten en beschermde gebouwen. Voor wie van cultuur houdt, is Oirschot een perfecte woonplaats. Daarnaast biedt Oirschot een gezellig centrum en de wandelroutes in de omgeving zijn een groot pluspunt. Vanuit de wijk Moorland heb je alles in de buurt; het centrum, de cultuur én de natuur.

Vind je koopwoning!

Zoek in het online Wooninc. woningaanbod van nieuwbouw en Goedkopen van Wooninc.

Goedkopen van Wooninc.
nieuwbouw
Woningaanbod nieuws
Wooninc. presteert maatschappelijk goed Huurdersbijeenkomst duurzaamheid Volop te beleven in D'n Toversnest Huurverhoging 2019 Nieuwe huurders nemen intrek in De Hille fase 2
terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.