Start verkoop nieuwbouwwoningen in Son

22-06-2015

Vrijdag 26 juni start de verkoop van nieuwbouw Sonniuspark in Son en Breugel. Aan de rand van Son worden 16 koopwoningen voor starters en jonge gezinnen gebouwd met een verkoopprijs vanaf € 172.500. De woningen zijn onderdeel van gebiedsontwikkeling De Brink. De architectuur is dan ook nadrukkelijk in lijn met de omringende bebouwing.

Woningen voor starters in Son

Alle 16 nieuwbouw woningen aan de Honingbij hebben een tuin op het zuiden en vrij zicht aan de voorkant over een groen plein. En daardoor een ideale woning voor starters of jonge gezinnen. Voor een verkoopprijs vanaf € 172.500 woon je aan de rand van Son omringd door groen met uitvalswegen in de buurt. De woningen worden gebouwd door Van Wanrooij projectontwikkeling. Bekijk alle woningen op de website van Van Wanrooij. Ook kun je je hier inschrijven om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen.

Interesse?

Wil je graag wonen in Sonniuspark? Volg het project of maak vrijblijvend een afspraak met een van de verkopende makelaars. Je kunt ook de brochure bij de makelaars ophalen tussen 16:00 en 18:00 uur op vrijdag 26 juni.

Van Santvoort makelaars 040 283 37 08
Kruijswijk makelaardij 0499 47 25 72

Vind je koopwoning!

Zoek in het online Wooninc. woningaanbod van nieuwbouw en Goedkopen van Wooninc.

Goedkopen van Wooninc.
nieuwbouw
Woningaanbod nieuws
Wooninc. presteert maatschappelijk goed Huurdersbijeenkomst duurzaamheid Volop te beleven in D'n Toversnest Huurverhoging 2019 Nieuwe huurders nemen intrek in De Hille fase 2
terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.