Toversnest in Heeze viert hoogste punt

06-12-2016

Nieuw appartementengebouw Toversnest in Heeze heeft haar hoogste punt bereikt. Op woensdag 7 december vieren we deze mijlpaal met de bouwploeg. Ook kunnen de nieuwe bewoners van de koopappartementen al een woning van binnen bekijken.

Op 7 december kan een aantal bewoners al een woning van binnen bekijken. Niet alle koopappartementen zijn toegankelijk, wel kunnen de nieuwe bewoners een vergelijkbare woning bekijken. Voor de nieuwe bewoners van de huurappartementen komt dit kijkmoment later. De huurwoningen zijn nog niet veilig te betreden.

Wonen in Toversnest

In het centrum van Heeze komen aan de pastorietuin verschillende huurappartementen en koopappartementen voor bewoners van 55 jaar en ouder. Op de begane grond komt een Wooninc.Plus ontmoetingsruimte met gezamenlijke binnentuin, waar bewoners en hun gasten samen terecht kunnen voor een kopje koffie. Alle appartementen zijn ondertussen verkocht en de verhuur is in volle gang.

Wooninc.Plus voor bewoners vanaf 55 jaar

In Toversnest staan zelfstandig wonen, ontmoeten, veiligheid en welzijn centraal. Door het unieke Wooninc.Plus concept biedt Toversnest ruimte aan mensen die zo lang mogelijk zelfstandig willen wonen. Door de samenwerking met diverse zorgpartners is zorg altijd dichtbij. De woningen zijn in de zomer van 2017 klaar.

Vind je koopwoning!

Zoek in het online Wooninc. woningaanbod van nieuwbouw en Goedkopen van Wooninc.

Goedkopen van Wooninc.
nieuwbouw
Woningaanbod nieuws
Wooninc. presteert maatschappelijk goed Huurdersbijeenkomst duurzaamheid Volop te beleven in D'n Toversnest Huurverhoging 2019 Nieuwe huurders nemen intrek in De Hille fase 2
terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.