Verkeersquiz voor senioren geslaagd

01-10-2015

De afgelopen twee weken is in de Kastanjehof, Maison St. Cyr en de Magdalenahof in Geldrop een speciale verkeersquiz gehouden voor senioren. Deze verkeersquiz stond onder leiding van Veilig Verkeer Nederland en VanSchijndelAdvies. In deze quiz werd aandacht gevraagd voor vele bekende verkeerssituaties waar iedere verkeersdeelnemer dagelijks mee te maken krijgt. De deelnemers maakten de quiz niet helemaal foutloos en deze was dan ook confronterend en zeer leerzaam.

Nieuwe regelgeving als het gaat om keuringen, turborotondes en scootmobielen zorgden voor de nodige discussie. Met veel enthousiasme werden alle vragen groepsgewijs beantwoord. Het ging er in deze quiz niet om wie er slaagden en zakten, maar dat er samen werd nagedacht over allerlei verkeerssituaties waar senioren veel mee te maken krijgen. De aantallen deelnemers en het enthousiasme waarmee de quiz werd gemaakt maakte dit een zeer geslaagd evenement. VanSchijndelAdvies wil in samenwerking met Veilig Verkeer Nederland ook de mogelijkheden bekijken om een E-bike cursus te organiseren in Geldrop-Mierlo.

Bron: Geldrop-Mierlo Gemeente Actueel

Lees volledig artikel: "Verkeersquiz voor senioren geslaagd" >>

Vind je koopwoning!

Zoek in het online Wooninc. woningaanbod van nieuwbouw en Goedkopen van Wooninc.

Goedkopen van Wooninc.
nieuwbouw
Woningaanbod nieuws
Verduurzamend Eindhoven zet slimme oplossingen op het menu Nieuwe en frisse woonstudio's in Sint Joriskwartier Trots op Toversnest in Heeze Picuskade ontstaat door te bouwen op fundamenten van toen Huurverhoging 2018
terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.