Wonen met de Genneper Parken aan je voeten?

29-10-2015

Binnenkort kan het! Wonen op een prachtige centrale locatie in Eindhoven met de Genneper Parken aan je voeten. Aan de Bayeuxlaan worden binnenkort nieuwe woningen gebouwd. Door het succesvol doorlopen van de gemeentelijke procedures komt de bouw en de verkoop weer een stapje dichterbij.

Wonen in het groen

Aan de Bayeuxlaan geniet je van een centraal gelegen locatie met het park aan je voeten. Dit is rustig en groen wonen in Gestel, een soort dorpje op zich, met alle voorzieningen in de buurt. Je dagelijkse boodschappen doe je op het Franz Leharplein waar je lopend naartoe kunt. Het echt winkelen doe je in het centrum van Eindhoven waar je ook zo bent, dit kost je maar 10 minuutjes met de fiets.

In de wijk komen verschillende type woningen. Op de website van projectontwikkelaar Van Wanrooij staat een overzicht van alle verschillende types.

Lijkt dit je wel wat?

Neem dan contact op met de makelaar om te kijken of er nog een woning voor jou tussen zit.

  • Mark Wissink (Van Santvoort Makelaars) via 040 269 2530 of via e-mail
  • Patricia Goudswaard (ERA vb&t makelaars) via 040 269 6949 of e-mail 

 

Vind je koopwoning!

Zoek in het online Wooninc. woningaanbod van nieuwbouw en Goedkopen van Wooninc.

Goedkopen van Wooninc.
nieuwbouw
Woningaanbod nieuws
Volop te beleven in D'n Toversnest Huurverhoging 2019 Nieuwe huurders nemen intrek in De Hille fase 2 Plasticvrije woongebouwen Wooninc. eigenaar van alle woningen Antonius
terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.