Wooninc. gaat van start met bouwplan

25-06-2015

Het Bestse woonplan Parkwachters gaat eindelijk door. Wooncorporatie Wooninc. kondigt aan dat in september wordt begonnen met de bouw.

Het heeft jaren geduurd voordat genoeg woningen waren verkocht om het project van de grond te krijgen. In 2010 begon de verkoop, maar door de crisis op de huizenmarkt zette Wooninc. de plannen in de ijskast.

Eind 2014 probeerde de wooncorporatie het opnieuw. De prijzen werden verlaagd en er werd besloten het project in de wijk Salderes in twee delen op te knippen. Zo werd onlangs het minimum verkooppercentage van zeventig procent voor de eerste fase gehaald. Volgens Wooninc. zijn nu 24 van de 30 koopwoningen verkocht. Een deel van de huizen bestond uit woningen van 169.000 euro. Die werden vlot verkocht vanwege de combinatie met een starterslening. De nu nog beschikbare woningen hebben een verkoopprijs vanaf 194.000 euro. Ook worden 36 sociale huurwoningen gebouwd met een maximale huurprijs van 710 euro.

Bron: Eindhovens Dagblad, 25 juni 2015

Lees hier meer over nieuwbouwplan Parkwachters

Vind je koopwoning!

Zoek in het online Wooninc. woningaanbod van nieuwbouw en Goedkopen van Wooninc.

Goedkopen van Wooninc.
nieuwbouw
Woningaanbod nieuws
Wooninc. presteert maatschappelijk goed Huurdersbijeenkomst duurzaamheid Volop te beleven in D'n Toversnest Huurverhoging 2019 Nieuwe huurders nemen intrek in De Hille fase 2
terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.