Kom zaterdag 27 september naar de burendag in Wooninc.Plus Brabantia

09-09-2014

Op zaterdag 27 september is het nationale burendag. Door het gehele land verspreid worden dan op vele locaties allerlei activiteiten georganiseerd. Ook in diverse Wooninc.Plus gebouwen, waaronder Wooninc.Plus Brabantia. Tussen 13.00 en 15.00 uur kunt u hier deelnemen aan allerlei  activiteiten die door bewoners van Brabantia worden georganiseerd.

Hieronder vindt u een totaaloverzicht van alle activiteiten tijdens de burendagen in de diverse Wooninc.Plus gebouwen. De toegang is overal gratis en aanmelding vooraf is niet nodig.

Wooninc.Plus Brabantia in Waalre
Waar: in Lokaal Brabantia, de ontmoetingsruimte van Wooninc.Plus Brabantia, Chromerij 2
Tijd: van 13.00 tot 17.00 uur
Tussen 13.00 en 15.00 uur worden door bewoners allerlei activiteiten georganiseerd, waaronder creatieve workshops en bewegen op muziek. Ook voor de (klein)kinderen is er van alles te doen, zoals kleien en spelletjes. Vanaf 15.00 uur is er live-muziek  van de Senior Jazzman en worden vanuit de keuken van Lokaal Brabantia allerlei lekkere hapjes geserveerd.

Wooninc.Plus Jean Sibelius in Eindhoven
Waar: in en rondom het woongebouw van Wooninc.Plus Jean Sibelius, Sibeliuslaan 101
Tijd: van 14.00 tot 17.00 uur
Burendag voor bewoners en buurtbewoners met een jeu de boulestoernooi, live muziek en Oud-Hollandse spelen. Heeft u interesse om deel te nemen aan het jeu de boules toernooi, meld u zich dan aan vóór 19 september via telefoonnummer 040 401 26 18 of via e-mail sibeliuslaan@wooninc.nl

Wooninc.Plus La Scala in Eindhoven
Waar: in de ontmoetingsruimte van Wooninc.Plus La Scala en op het Ouvertureplein voor het woongebouw, Ouverture 64
Tijd: van 11.00 tot 16.00 uur
Burendag in samenwerking met Centrum Blixembosch, Lumens, Korein Kinderplein en Cement. Een
feestelijke dag voor jong en oud met workshops, muziek, dans, sport, kinderactiviteiten, kraampjes, gratis loterij en een gezellig terras. In de ontmoetingsruimte wordt een expositie gehouden.

Wooninc.Plus Kastanjehof in Geldrop
Waar: in de ontmoetingsruimte van Wooninc.Plus Kastanjehof, Kastanjehof 2 en rondom het gebouw
Tijd: van 14.00 tot 16.30 uur
Wijkfeest De Akert in samenwerking met woonzorgcentrum Akert met live muziek, hapje en drankje en voor de kinderen zijn er allerlei activiteiten in de knutselhoek.

Wooninc.Plus Maison St. Cyr
Waar: in het woongebouw  Wooninc.Plus Maison St. Cyr., Wethouder van den Eijndenstraat 1
Tijd: van 13.00 tot 19.00 uur
Wijkfeest in samenwerking met actieve bewoners van Wooninc.Plus Maison St. Cyr met allerlei activiteiten, waaronder live muziek, hapje en drankje, Oud-Hollandse spelle en voor de kinderen zijn er allerlei activiteiten zoals een tafelgoochelaar en een springkussen. Buiten wordt een grote tent geplaatst.
 

Vind je koopwoning!

Zoek in het online Wooninc. woningaanbod van nieuwbouw en Goedkopen van Wooninc.

Goedkopen van Wooninc.
nieuwbouw
Woningaanbod nieuws
Perfecte match tussen jong en oud Kom zaterdag 27 september naar de burendag in Wooninc.Plus Brabantia Drukte bij eetpunt St. Cyr Geldrop Succesvolle actie eetpunt in Wooninc.Plus Cees van Lienden Ontmoet Wooninc.Plus Brabantia
terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.