Kunstmarkt in Wooninc.Plus Pieter Eiffhuis

16-10-2013

Zondag 17 november tussen 11.00 en 16.00 uur organiseren de bewoners van Wooninc.Plus Pieter Eiffhuis (Herodotusplein 1) de jaarlijkse kunstmarkt. In de winkelstraat van het woongebouw staan verschillende kramen waar kunst wordt verkocht. De kunstmarkt is een samenwerking van Wooninc., De Beweegwinkel, Vitalis en gemeente Eindhoven en is gratis toegankelijk.

Verschillende exposanten laten er hun kunstwerken zien. Dat zijn niet alleen bewoners van het Pieter Eiffhuis zelf, maar ook bewoners van één van de andere 10 Wooninc.Plus gebouwen. Bezoekers aan de kunstmarkt kunnen zelfgemaakte schilderijen, keramiek, beelden, kaarten en sieraden bewonderen én kopen. En een klompenmaker en een glasblazer zijn live aan het werk met hun ambacht.

Draag uw steentje bij
In de winkelstraat krijgen alle bezoekers van de kunstmarkt de mogelijkheid hun bijdrage te leveren aan een groot mozaïek-kunstwerk. Deze wordt in het Pieter Eiffhuis tentoongesteld. Voor diegenen die meer van bewegende kunsten houden, treden er in het Vitalis-paviljoen diverse dansgroepen op. Door de dag heen zetten zij hun beste beentje voor.Tijdens de kunstmarkt worden in de ontmoetingsruimte van het Pieter Eiffhuis diverse koude en warme hapjes en drankjes geserveerd. En een troubadour zorgt een muzikale omlijsting.

Ontmoeten in de wijk
Wooninc.Plus is het woonconcept voor senioren waarbij woonplezier, welzijn en veiligheid centraal staan, waardoor senioren langer zelfstandig kunnen blijven wonen. Met Wooninc.Plus stimuleert Wooninc. ontmoeten tussen bewoners (55+) en de buurt. In dat kader ondersteunt Wooninc. initiatieven zoals de kunstmarkt die bijdragen aan de leefbaarheid in de wijk.
 

 


 

Vind je koopwoning!

Zoek in het online Wooninc. woningaanbod van nieuwbouw en Goedkopen van Wooninc.

Goedkopen van Wooninc.
nieuwbouw
Woningaanbod nieuws
Perfecte match tussen jong en oud Drukte bij eetpunt St. Cyr Geldrop Succesvolle actie eetpunt in Wooninc.Plus Cees van Lienden Ontmoet Wooninc.Plus Brabantia Kunstmarkt in Wooninc.Plus Pieter Eiffhuis
terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.