Succesvolle actie eetpunt in Wooninc.Plus Cees van Lienden

27-01-2014

Dinsdag 25 februari wordt in de ontmoetingsruimte van Wooninc.Plus Cees van Lienden een speciale actie gehouden om het eetpunt extra onder de aandacht te brengen. Deze actie blijkt een groot succes. Normaal gesproken schuiven 5 mensen aan. Inmiddels hebben zich bijna 60 mensen aangemeld, zowel bewoners als senioren uit de wijk.

In de ontmoetingsruimte van Wooninc.Plus Cees van Lienden worden vele activiteiten georganiseerd waar bewoners en buurtbewoners elkaar kunnen ontmoeten. Eén van die activiteiten is het eetpunt. Tijdens de speciale actie kunnen 2 personen genieten van een driegangenmenu voor € 7,50. Aanmelding is niet meer mogelijk.

Eerdere actie in Wooninc.Plus Maison St. Cyr succesvol
Eerder werd deze speciale actie al ingezet in Wooninc.Plus Maison St. Cyr in Geldrop. Dinsdag 25 januari en donderdag 30 januari genoten hier beide dagen ruim 40 senioren van een driegangenmenu. Zowel bewoners als buurtbewoners. Vanwege het grote succes gaat Wooninc. de actie ook inzetten in andere Wooninc.Plus gebouwen. 

Veel activiteiten Wooninc.Plus
Wooninc. biedt het woonconcept Wooninc.Plus in totaal 11 woongebouwen in Eindhoven en omgeving. Met dit woonconcept wil Wooninc. senioren de mogelijkheid bieden om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen en stimuleert het ontmoeten van anderen en burenhulp. In ieder Wooninc.Plus gebouw is er een ontmoetingsruimte waar activiteiten worden georganiseerd zodat bewoners en buurtbewoners elkaar kunnen treffen. Op deze manier probeert Wooninc. een bijdrage te leveren aan het tegengaan van vereenzaming.

 

Vind je koopwoning!

Zoek in het online Wooninc. woningaanbod van nieuwbouw en Goedkopen van Wooninc.

Goedkopen van Wooninc.
nieuwbouw
Woningaanbod nieuws
Perfecte match tussen jong en oud Drukte bij eetpunt St. Cyr Geldrop Succesvolle actie eetpunt in Wooninc.Plus Cees van Lienden Ontmoet Wooninc.Plus Brabantia Kunstmarkt in Wooninc.Plus Pieter Eiffhuis
terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.